Karla huoltaa kaikki autot

Ajankohtaista Karlasta

Täältä löydät Karlan ajankohtaiset kampanjat sekä uutiset. Löydät myös yleistä tietoa palveluistamme ja vastuullisuudestamme.

Karlasta laadukkaat palvelut ammattitaidolla

Karla on S-ryhmän monimerkkihuoltoketju joka tarjoaa autollesi laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Asiakasomistajana saat paitsi erinomaisia etuja, myös Bonusta kaikista ostoista, huollon palveluista ja tarvikkeista. Lisäksi maksamalla Karlassa S-Etukortilla saat myös maksutapaetua.

Ammattitaitoinen henkilöstö

Koulutamme jatkuvasti henkilöstöämme, jolla takaamme laadukkaan ja ammattimaisen palvelun. 

Asiakaslähtöinen palvelu

Asiakaslähtöisyys, helppous, vaivattomuus ja tuotteistetut palvelut sekä helppo ajanvaraus ovat etujasi.

Autosi takuu säilyy

Karlan huollossa autosi valmistajan takuu säilyy. Lisäksi myönnämme työlle ja varaosille vähintään 12 kuukauden takuun. 

Huollot ja korjaukset

Karla tarjoaa ammattimaiset huollot- ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin laadukkailla varaosilla.

Joustavat maksuvaihtoehdot

Saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Lue lisää

Karla tieturva

Karla tieturva on apunasi ongelmatilanteissa 24/7 vuoden ympäri

Lue lisää

Edullinen sijaisauto huollon ajaksi

Saat edullisesti sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi.

Huollot sähköiseen huoltokirjaan

Huoltojen kirjaus sähköiseen huoltokirjaan

Edut ja kampanjat

Asiakasomistajana saat paitsi erinomaisia etuja, myös Bonusta kaikista ostoista, huollon palveluista ja tarvikkeista. Lisäksi maksamalla Karlassa S-Etukortilla saat myös maksutapaetua 0,5%.

Bonusta ja maksutapaetua

Saat bonusta kaikista ostoista

Vaihtuvat tarjoukset

Karlasta saat ajankohtaisia etuja

Aja Karlan kautta ja nauti
huolettomasta autoilusta!

Raitisilma-suodattimen vaihto

39€

(59€)

Huollon yhteydessä. Sis. suodattimen ja vaihtotyön.

Autosi 20-kohtainen kausihuolto*

149€

(199€)

Ohjauskulmien tarkastus

59€

(89€)

Säätötyö laskutetaan erikseen.

Ilmastointi-
huolto

59€

(89€)

Työn osuus. Kylmäaine veloitetaan erikseen.

Lasinpyyhkimen sulat

-25%

Huollon yhteydessä.

Jarruhuolto

68€

(115€)

Huollon yhteydessä. Sis. etu- ja takajarrupalojen herkistyksen ja puhdistuksen.

Rengashotelli
-palvelu

65€

/kausi

Sis. varastointi, vakuutus ja renkaanvaihto.

Kesärenkaiden vaihto

20€

(34€)

Huollon yhteydessä.

*Huolto sisältää 20-kohtaisen tarkastuksen, johon kuuluu mm. nesteiden täyttö, moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto ja jarrujen tarkastus. Moottoriöljyä max. 4 litraa. Lisälitrat 16 €/l. Long-life ja muut erikoisöljyt hinnoittelemme erikseen. Kysy tarjous!

Tarjoukset voimassa 1.4.-30.6.2024.

Ajankohtaista – Karla

Täältä löydät Karlan ajankohtaiset aiheet ja uutiset.

Karla autohuollon vastuullisuus

Karla ja sen henkilökunta kehittää ja ylläpitää laadukasta toimintaa niin yhteisönä kuin yksilönäkin. Hyvä laatu on toimipisteillemme kunnia-asia ja edellytys asiakassuhteiden pitkäjänteiselle hoitamiselle. 

Hyvät kauppatavat ovat olennainen osa toimintaamme. Laadukkaan toiminnan perustana on jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Yhtiömme toiminnan ohjaava tekijä on asiakaskeskeisyys ja suunnitelmien ja toiminnan tulee perustua asiakkaiden tarpeisiin, esimerkiksi mukavuuteen, joustavuuteen, vaihtoehtoihin, luotettavuuteen ja laatuun.

Lue lisää S-ryhmän vastuullisuusohjelmasta täältä.

Laadun vastuullisuus Karlassa

Laatutavoitteiden toteutusta mitataan erilaisilla laatumittareilla. Toiminnallemme on määritelty luontevat mittarit ja tavoitetasot. Esimerkkeinä toimintamme laatuun liittyvistä mittareista ovat: asiakastyytyväisyys, yhteydenpito asiakkaisiin, liikkeen suosittelu, tehtyjen huoltotöiden selvittely asiakkaille, tulevien huoltotarpeiden selvittely sekä tuliko kaikki kerralla kuntoon.

Ympäristön vastuullisuus Karlassa

Karla tuntee vastuunsa ympäristöasioissa ja noudattaa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita, ottaen huomioon työturvallisuusasiat, ympäristönsuojelun, energian ja luonnonvarojen säästämisen sekä pyrkii ennalta ehkäisemään toimintojensa haittavaikutuksia.

Varsinkin autojen huolto- ja korjaustoiminta kuormittaa ympäristöä ja sen vuoksi on oleellista löytää keinot joiden avulla rasitusta voidaan pienentää mahdollisuuksien mukaan. Suorien ympäristövaikutusten minimointi, sekä pyrkimys energiankulutuksen tehostamiseen, ovat esimerkkejä tärkeistä ympäristön tilaan vaikuttavista asioista.

Karla suosii ympäristömyönteisiä ratkaisuja, ympäristötekijät otetaan huomioon investoinneissa sekä toimintojen ja käytäntöjen suunnittelussa. Korjaus ja kunnostustöiden yhteydessä pyritään hyödyntämään ympäristön huomioon ottavaa teknologiaa. Käytössä olevaa kalustoa ja laitteistoa huolletaan säännöllisesti moitteettoman toiminnan takaamiseksi.

Sitoutuminen laatu- ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen ja henkilöstön kannustaminen ympäristövastuuseen ovat oleellisia tekijöitä toiminnassamme.
Karla noudattaa voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä ja informoi sidosryhmiään ympäristöasioiden toteutumisessa.

Karla kehittää ja johtaa liiketoimintaansa siten että liiketoiminnassa otetaan huomioon myös ympäristönäkökohdat. Toimipaikkojen yhtenäinen ympäristöjohtaminen parantaa oleellisesti seuranta- ja raportointi mahdollisuuksia ja yhteinen ympäristöasioiden hoitaminen tarjoaa yhtenäiset toimintaohjeet toimipaikkojen ympäristötyölle. Ympäristöjohtaminen on organisoitu osaksi liiketoiminnan johtamista.

Karla tarjoaa asiakkailleen ympäristömyönteisen ostoympäristön ja turvalliset tuotteet. Huolenpito asiakkaista ja ympäristöstä ovat organisaatiomme perusarvoja.

Varaa helposti autosi huolto

Huollon tai korjauksen ajanvaraus on nyt helppoa. Saat nopeasti täsmäajan huollon ajanvaraukselle.

Yleisimmistä huolloista saat myös kustannusarvion huoltoa varatessasi. Varaa tästä huoltoaika mihin tahansa Karlan toimipisteeseen.