Karla huoltaa kaikki autot

Karla autohuolto
Yrityksille

Karla tarjoaa laadukkaat autohuolto- ja korjauspalvelut yrityksesi autoille. 

Autohuollot yrityksille

Meillä asioiminen on helppoa ja yritysasiakkaana saat paikkakunnan parasta palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Huolehdimme kokonaisvaltaisesti yrityksesi autojen huolloista ja korjauksista, vain ajaminen jää sinulle. Räätälöimme palvelupaketit yrityksen tarpeiden mukaan alla olevista palveluista.

Toimitamme sovittaessa ajoneuvokohtaisen seurannan huolto-/korjauskustannuksista esim. vuosittain. Järjestämme myös sovittaessa seurantapalaverin palveluihimme liittyen.

Autohuolto-Mikkeli-Karla

Kattavat palvelumme yritysasiakkaille

Karla on S-ryhmän monimerkkihuoltoketju joka tarjoaa myös yrityksille laadukkaat autojen huolto- ja korjauspalvelut.

Huoleton yrityspaketti

Karlan Huoleton on luotettava ja monipuolinen paketti yritysten autojen ylläpitoon. Me huolehdimme autoistasi, jotta sinä voit rauhassa keskittyä omiin töihisi. Pidetään yhdessä yrityksen pyörät liikkeessä.

Luotettava Karla-huolto

Käyttämämme varaosat ja tarvikkeet vastaavat autosi alkuperäisiä osia. Myönnämmekin töille ja varaosille takuun. Myös autosi oma takuu säilyy, kun huollatat autosi Karlassa. Automerkistä riippumatta.

Rengashotelli

Tee renkaiden kausivaihdosta helppoa ja nopeaa Karlan edullisessa rengashotellissa. Tuo renkaasi meille säilytykseen ja me hoidamme kausivaihdot sekä säilytyksen pestyinä lämpimässä varastossa.

Katsastuspalvelu

Kätevin ja aikaa säästävin tapa katsastaa yrityksen autot on määräaikaishuoltojen yhteydessä. Suoritamme päästömittaukset, tarkastamme ja korjaamme mahdolliset viat ennen katsastusta.

Sijaisautopalvelu

Saat edullisesti sijaisauton huollon tai korjauksen ajaksi.

Karla 24 h tiepalvelu

Tiepalvelumme auttaa 24 h / vrk, jos autosi jää tien päälle esimerkiksi teknisen vian tai onnettomuuden seurauksena normaaleissa käyttöolosuhteissa. Korjaamme viat ja tarvittaessa järjestämme sijaisauton.

Yritysasiakkaiden palvelut,
jotka löydät kaikista toimipisteistä

– määräaikais- ja vuosihuollot kaikille automerkeille
– kausihuollot ja niiden lisätyöt
– vikadiagnostiikkatestit
– moottoriöljyn ja suodattimien vaihdot
– jarrukorjaukset
– alustan korjaukset
– iskunvaimentimien ja jousien vaihdot
– käyttö- ja jakohihnojen vaihdot
– tuulilasin vaihdot ja korjaukset

– katsastustarkastukset
– pakokaasu-/OBD-mittaukset
– katsastuspalvelu
– ilmastointilaitteen huollot
– rengasmyynti
– rengastyöt ja renkaiden kausisäilytys
– sijaisautopalvelu
– ohjauskulmien mittaukset ja säädöt
– polttimoiden ja pyyhkimien vaihdot
– pikahuoltotyöt ilman varaosatarvetta
– autotarvikkeet

Miksi valita karla yrityksellesi?

Laitamme kuntoon ihan kaikki kulkupelit, merkistä riippumatta. Asiakaslähtöisyys, helppous, vaivattomuus ja tuotteistetut palvelut ovat etujasi. Tiedät siis mitä saat. Tehokas varaosalogistiikka ja laaja automerkkien hallinta on osa ammattitaitoamme – sinun palveluksessasi. Huoltotöissä käyttämämme varaosat ja tarvikkeet vastaavat autosi alkuperäisiä osia. Myönnämme töille ja varaosille takuun. Myös autosi oma takuu säilyy.

Meillä onnistuu myös eri automerkkien sähköisten huoltokirjojen täyttäminen huollon yhteydessä.

Valitse Lähin karlan toimipiste

Karla autohuollon palvelut löydät jo seitsemältä paikkakunnalta. Valitse tästä sinulle sopiva ja lähin Karlan toimipiste. Löydät tarkemmat toimipisteen tiedot valitsemalla oikean toimipisteen.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko yritysautojen huoltopalveluista?

Ota yhteyttä lomakkeen kautta tai lähetä viesti numeroon 050 522 1027 niin otamme sinuun yhteyttä. Kirjoita viestiin yhteystietosi ja missä Karla autohuollon paikkakunnalla haluaisit yritysautojesi huoltojen tapahtuvan, niin laitamme yrityksesi autohuollot ajan tasalle.

Pakollinen

4 + 4 =