Karla Huoltoluotto

Jaa maksusi osiin! Haluatko maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Huoltotilillä saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään

Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten

Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit asioida myymälässä näyttämällä voimassa olevan henkilötodistuksen maksun yhteydessä. Hae luottoa täältä:

Maksuvaihtoehdot

Esimerkkiostos: 1 500 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 3,90 €. todellinen vuosikorko: 5,40 %. Luoton kustannukset: 46,80 €. Maksettava yhteensä: 1 547 €. Osamaksuerä/kk: 128,90 €, 12 erää. Huoltotili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 1 500 euroa. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.
Karlan Satakunnan alueen Huoltoluotto

Karlan Lohjan ja Salon Huoltoluotto

Onko sinulla jo tili 

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resurs Bankin Omille sivuille. Kirjaudu Omille sivuille tästä.

Askarruttaako jokin?

Ota yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun arkisin, puh. 096224308.

Asiakastiliä on helppo käyttää:

Huollon tai ostojen yhteydessä kerro että sinulla on asiakastili ja näytä henkilöllisyystodis-tuksesi. Muista näyttää myös S-Etukorttia hakiessasi autoa huollosta.

Kysy lisää Karlastasi!

** Lankapuhelimesta soitettaessa 0,0835 euroa/puhelu + 0,07 euroa/minuutti (alv 22%). Matkapuhelimesta soitettaessa 0,0835 euroa/puhelu+ 0,17 euroa/minuutti (alv 24%). Karla huoltoluotto on jatkuvakäyttöinen luotto.