Karla tieturva

 

Karla Tieturva on apunasi ongelmatilanteissa 24/7 vuoden ympäri. Mikäli vahinkoa ei pystytä korjaamaan tien päällä, auto hinataan lähimmälle Karlan korjaamolle, jossa korjaustyö pystytään suorittamaan. Mikäli paikkakunnalla ei ole Karlan korjaamoa, hinataan auto Falckin palvelukeskuksen määrittämälle korjaamolle. Karla Tieturva hoitaa lisäksi mm. taksimatkan tai edullisen sijaisauton tai hotellimajoituksen tarpeittesi mukaan EU-maissa.

 

Tieturva on autoilijan palvelu, joka tarjoaa helppoutta ja huolettomuutta tien päälle. Esimerkiksi jos kysymyksessä on tekninen vika, ulosajo, lumeen juuttuminen tai polttoaineen loppuminen, Karla Tieturva tulee auttamaan sinua minne tahansa. Karla Tieturvan asiakkaana apu sisältyy vuosimaksuun. Maksat vain mahdollisista tarvikkeista (esim. uusi akku tai tuotu polttoaine).

 

Sijaisauto

 

Tarjoamme sijaisauton kolmeksi vuorokaudeksi, jotta matkasi pääsee jatkumaan mahdollisimman mukavasti. Maksat vain 15 € omavastuun vuorokaudessa.

 

Voimassa kaikissa EU-maissa

 

Palvelu kattaa kaikki EU-maat (myös Norja ja Sveitsi). Saat apua ongelmatilanteisissa omalla äidinkielelläsi.

 

Karla Tieturva toimii yhteistyössä Falckin kanssa

 

Falck Hinaus- ja Tiepalvelut on koko Suomen kattava hinauspalveluketju.

 

Avun soittaminen

 

Avun tilaat ympäri vuorokauden helposti ja nopeasti koko maassa numerostamme 09 37477 428 (0,08 €/min + pvm/mvm). Karla Tieturvan asiakkaana sinun kannattaa tallettaa oheinen numero puhelimesi muistiin.

 

Lisätietoja

 

Kysy lisätietoja omasta Karlastasi. Karla Tieturvan vuosimaksu kerryttää S-Ryhmän bonusta. Sopimusehdot kokonaisuudessaan luettavissa alempana.