Karla Savonlinna

Mertajärventie 4, 57220 Savonlinna

MA-PE 07.30-16.30

karla.savonlinna@sok.fi

0107641640

Tervetuloa osaavaan autohuoltoon Savonlinnaan.

 

Laitamme kuntoon ihan kaikki kulkupelit merkistä riippumatta.


Asiakaslähtöisyys, helppous, vaivattomuus ja tuotteistetut palvelut ovat etujasi. Tiedät siis mitä saat. Tehokas varaosalogistiikka ja laaja automerkkien hallinta on osa ammattitaitoamme.


Huolto- ja korjaustöissä käyttämämme varaosat ja tarvikkeet vastaavat autosi alkuperäisiä osia. Huollamme autosi takuun säilyttäen. Samassa yhteydessä toimii myös A-Katsastus, vuosikatsastuksen saat huollon yhteydessä aina etuhintaan. Merkitsemme tekemämme huollot myös mahdollisiin autovalmistajien sähköisiin huoltokirjoihin.


Karla on S-ryhmän monimerkkihuoltoketju joka tarjoaa autollesi laadukkaat huolto- ja korjauspalvelut. Asiakasomistajana saat paitsi erinomaisia etuja, myös Bonusta kaikista ostoista, huollon palveluista ja tarvikkeista. Lisäksi maksamalla Karlassa S-Etukortilla saat myös maksutapaetua.

Jos haluat maksaa laskulla tai sinulle sopivissa erissä? Suursavonauton Huoltoluotolla valitset sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon
  • Saat aina vähintään 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Markus Soikkeli markus.soikkeli@sok.fi

Markus Soikkeli

Huoltoneuvoja

0107641640